ČOVIĆ PONOVO UDARA PO ŽELJKU I OSTOJI: Napao Partizan i zbog Boltauzera!

Nebojša Čović je još jednom bio gost Jutarnjeg programa, ovog puta na TV Prva, gde je iskoristio priliku da odgovori predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću.

Mijailović je izjavio da ga je Goran Grbović zvao na sastanak, ali da mu nije rekao da će i Čović biti tu. Predsednik tima sa Malog Kalemegdana ističe da nije bilo tako.

 


„Ja sam u košarci 55 godina. Sa Duškom Vujoševićem sam svojevremeno igrao u Partizanu, ali nisam sreo anomaliju poput Ostoje Mijailovića. U smilsu pristupa, ljudskosti. Moja biografija se zna i stepen obrazovanja. Trideset i kusur godina sam u javnom životu. Ne mogu da imam kontakt sa ljudima koji ne drže reč i lažu. Treba da pozovete Grbovića i pitate šta se dogodilo. On može da objasni, on ga je i zakazao. Ja sam kasnio na sastanak, sačekali su me Grbović i Ostoja. Znao sam sa kime idem da se sastanem, verujem da je i on. Trajao je oko dva sata, manje-više normalan. Sve smo se dogovorili, da bi on posle nekoliko dana prekršio reč“, rekao je Čović gostujući na TV Prva.

Osvrnuo se na vređanja sa tribina na mečevima crno-belih.

„Zašto juče taj isti Ostoja i Željko, kome sam jako pomogao u karijeri, nisu na konferenciji jasno rekli da osuđuju navijače i traže da odmah prekinu sa uvredljivim skandiranjem. Barem prema prededniku države Aleksandru Vučiću.“

On je u toj konferenciji video sklanjanje pažnje sa slučaja košarkaškog sudije Mateja Boltauzera.

„Skandal koji je napravio Boltauzer, sa krađom na beogradskom aerodrodmu šestog decembra. Mi unazad već godinama imamo primedbe na tog sudiju. Ne samo njega već i Javora, Peteka, Nedovića, plejadu slovenačkih sudija. Taj isti sudija je 2023. godine sudio interesantnu utakmicu Partizan i Monako. Partizan je dobio u produžetku četiri-pet razlike. Bile su žalbe na suđenje. Za to on dobije 1.800 ili dve hiljade evra. Sutra ujutru on krade parfem koji košta 220 evra i to iskusno. Postoji snimak. Od šestog decembra kada je uhvaćen i kada je napravljena krivična prijava, to je stajalo u fioci. Mi znamo ko je intervenisao da se Boltauzet pusti. To je informacija od javnog značaja. Neću sad da kažem ko sada“, nastavio je Čović i dodao:

„Mi tražimo da on više nikada ne sudi, da ga nema na listi. Takođe, kada su slovenačke sudije da se isto sklone sa liste. Da ne sude Crvenoj zvezdi.“

Čović će na čelu crveno-belih biti još dve godine.

 


„Moj mandat je kraj 2026. godine. Znam zašto se oni svega toga plaše. Zamene teza u medijima. Zamalo plasman u plej-in je enorman uspeh, a to što nismo mogli je katastrofa. Sve to ide sa adrese dotičnog. Kupuje poratle i pravi pljuvačinu. I sad vi hoćete da mi sednemo zajedno. Nemamo šta da pričamo zajedno. Moj odnos sa Pekovićem je bio izvanredan, sa Duškom je bilo tako kako je bilo i sa Danilovićem, a ovaj čovek je nepogoda koji se dogodio našoj košarci. Nadam se da će se to uskoro završiti“, zaključio je Čović.

Be the first to comment on "ČOVIĆ PONOVO UDARA PO ŽELJKU I OSTOJI: Napao Partizan i zbog Boltauzera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*