DELIJE ZAGRMELE: Zvezda oštećena u derbiju, pomozimo Partizanu da se isplače kako treba!

Nedavnom pobedom u 173. večitom derbiju, fudbaleri Crvene zvezde su praktično rešili pitanje šampionske titule i sada imaju +10 u odnosu na Partizan!

Novi sudar večitih rivala na programu je u sredu od 19 časova u polufinalu Kupa, gde je već napravljena „vruća uvertira“ najavama iz Humske da možda neće ni igrati derbi.

 


U međuvremenu, navijači Zvezde, popularne Delije, su se oglasili i poslali poruku pred duel u Kupu.

– Pozivamo sve zvezdaše da se u sredu pojave na Marakani u što većem broju! Ovo što se radi po medijima, španske sapunice i izigravanje nekakvih žrtava od strane onih kojima kad bismo krenuli da nabrajamo njihove “sporne” situacije i sezone potrajalo bi! Situacije sa poslednjeg derbija su takve da je apsolutno legitimno da se priča o tome da li je prvi gol komšija regularan (gol postignut dok je dimna bomba bila praktično pored našeg golmana), gde nam je poništen gol izvlačenjem milimetarskih linija, gde može da se priča o tome da li je neko od protivničkih igrača zaslužio isključenje pre kraja utakmice, ali i pored svega toga mi dobijemo ovo što imamo danas – stoji u saopštenju i dodaje se:

– Svedoci smo situacija da se u mnogim evropskim i svetskim derbijima dešavaju propusti i greške sudija ali niko nikada nije kukao i zapomagao kao ovaj klub. Pogotovu za situacije koje su viđene na poslednjem derbiju! Posebna tema je nekakva priča o nedolasku na derbi, to su verovatno videli od svog košarkaškog kluba gde ta bahatost ide toliko daleko da samovoljno odlučuju da li će i kada igrati domaću ligu, ali za fudbal je ovo već nivo iznad, dokle bezobrazluk može da ide! Taman, neka pošalju omladince pa da im sa zadovoljstvom pokažemo kome je gde mesto! Zato pozivamo sve da se pojave i da niko ne naseda na ovu lakrdiju koja se dešava od strane ljudi koji vode i igraju u komšijskom klubu! Nećemo dozvoliti da se od derbija pravi lakrdija!

Dalje se navodi:

 


– Crvenoj zvezdi na početku vladavine njihovog Al Toleonea, na derbiju koji je odlučivao titulu, nisu svirana dva čista penala! Od tada pa narednih 7-8 godina, samo oni koji su posećivali stadione znaju kroz šta smo sve prošli. Da ne pričamo o vremenima “zlatnih sponzora šampiona” gde je vlast nakon Zvezdinog istorijskog uspeha u Bariju iz samo njima znanih razloga krenula da sa svim državnim firmama iz sve snage počnu da podržavaju “šampiona”? Samo ne znamo šampiona čega? Ta vlast im je omogućila nesmetan prolaz kroz našu ligu ali i izgradnju kompleksa kakav je “Zemunelo”. Ima navijača koji pamte ne tako davnu prošlost i sa osmehom gledaju ovu lažnu histeriju i plač sa druge strane. Zato, pomozimo im da se u sredu do kraja isplaču kako treba, a mi da popunimo stadion i da idemo ka duploj kruni!!!

Be the first to comment on "DELIJE ZAGRMELE: Zvezda oštećena u derbiju, pomozimo Partizanu da se isplače kako treba!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*