NIJE HTEO DA ODGOVORI: Evo koje pitanje je NALJUTILO Milojevića pred polufinale Kupa Srbije!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se medijima i javnosti uoči polufinala Kupa Srbije protiv Partizana.

On je izneo svoja očekivanja pred novi susret sa crno-belima.

 


Pre par dana smo imali konferenciju posle utakmice… Ono što prvo treba da naglasim to je da, jedno takmičenje koje se igra na ispadanje. Najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Nije takmičenje poput prvenstva gde imate druge mečeve na kom možete da popravite učinak. Ovo je nokaut takmičenje protiv „večitog“ rivala. Naše su ambicije da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Dosta se dobro poznajemo. Igraće se kao i uvek kada se igra derbi. Nadam se dobroj poseti navijača – rekao je on i dodao:

– Mislim da je realizacija u ovom trenutku nešto što se pokazalo, ali šta da radimo… Mi stvaramo šanse, nadam se da će doći vreme kada ćemo ih realizovati lakše. Ne bih da ulazim u to da li je problem ili nije. Mislim da Partizan pored Jovanovića ima i golmana koji je branio Krunića. Izuzetno dobar golman koji je pokazao vrline. Idemo dalje i hoćemo da verujemo da treba da budu koncentrisaniji. Opet, zavisi i od situacije.

U Partizanu su bili besni zbog suđenja Pavla Ilića u 173. večitom derbiju i zbog toga postoji šansa da crno-beli ni ne izađu na teren Marakane u sredu.

– Pošto znam šta ćete me pitati. Ne želim da komentarišem niti znam šta se tamo događa. Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju. Svi komentari u vezi ostalog me ne dotiče, niti želim da komentarišem. Fokusiraću se na moju ekipu. Ostalo je za njih.

Njea ne remeti to što se Partizan možda neće ni pojaviti na meču.

– Moje planove ne remeti uopšte. Spremamo se da igramo utakmicu sutra. Sve ostalo mi ne remeti planove niti nas uopšte ne remeti. Ne znam šta bih drugo rekao.

Govorio je i o Šerifu Endiaju.

 


– Ja sam rekao, pokazao sam, puno puta sam pričao. Imam poverenje u svakog igrača. Trenerski posao je da izvučete maksimum iz svakog igrača. Da bi se to uradilo moraš vredno da treniraš i ti da daješ maksimum. Da imaš samopouzdanje i da egoizam podrediš timu. Javnosti se neki igrač sviđa, neki im se ne sviđa. To je stvar ukusa. Da može bolje, sigurno. Mogu i ostali.

Naljutilo ga je pitanje da prokomentariše suđenje u 172. i 173. večitom derbiju.

– Neću o suđenju da pričam, nemojte molim vas.

Za kraj konferencije na emotivan način se oprostio od preminulog ekonoma Crvene zvezde Dragana Miladinovića.

– Hteo sam i ovim putem da izrazim saučešće porodici našeg ekonoma Gagija. Pamtićemo ga kao dobrog, vrednog, nasmejanog dečka. On je bio tu u mom prvom mandatu. Još jednom u moje ime i saradnika, duboko saučešće. Nije to baš tako trebalo da bude.

Be the first to comment on "NIJE HTEO DA ODGOVORI: Evo koje pitanje je NALJUTILO Milojevića pred polufinale Kupa Srbije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*