STIGLA EKSPERTIZA: Zvezda je oštećena više od Partizana u trećem meču finala ABA lige

Stigla ekspertiza treće utakmice.

Crvena zvezda objavila je na svom sajtu ekspertizu treće utakmice finala ABA lige, u kojoj je poražena od Partizana sa 70:67.

„KK Crvena zvezda mts dobio je u petak „ekspertizu“ treće utakmice finala regionalne lige koju je uradio Saša Maričić, koja je odigrana u sredu u hali Aleksandar Nikolić.


Ovu ekspertizu dajemo na uvid javnosti (u galeriji slika) uz konstataciju da je od 15 grešaka koje su registrovane na ovoj utakmici (što je mnogo veći uzorak od druge utakmice), čak 11 načinjeno na štetu igrača Crvene zvezde!

Ono što smo posebno apostrofirali i navodili i ranije, nažalost potvrdilo se i tokom treće utakmice ove serije. Od 11 grešaka u ovako izjednačenoj utakmici koja je odigrana u neregularnim uslovima, u čak 7 učestvovao glavni sudija Matej Boltauzer!

Takođe, kao jedna od najvećih grešaka u ovoj utakmici navedena je situacija u finišu utakmice 2.22 minuta pre kraja utakmica gde je KK Crvena zvezda ozbiljno oštećena nedosuđenom nesportskom ličnom greškom koju je načinio igrač KK Partizana Kevin Panter na kapitenu KK Crvena zvezda mts Branku Laziću (što je i navedeno u objašnjenju „ekspertize“ kao jedan od najvećih propusta na ovoj utakmici).

Sa žaljenjem konstatujemo da i u ovoj „ekspertizi“ nedostaju brojne situacije koje smo registrovali i u kojima smatramo da smo oštećeni, a koje uopšte nisu uzete u obzir niti su bile predmet ove analize.

 


Be the first to comment on "STIGLA EKSPERTIZA: Zvezda je oštećena više od Partizana u trećem meču finala ABA lige"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*