PARTIZAN KAO FENERBAHČE: Vazura USTALASAO Srbiju posle poraza u derbiju!

Ozbiljnu buru je izazvala najava Partizana da neće na teren u sredu u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde zbog, kako smatraju, sramne arbitraže sudije Pavla Ilića.

Sada se javio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je za Maxbet sport pojasnio dalje korake kluba.

 


– Sve čestitke igračima Partizana na borbi. Sudija koji je poslat odlučio je derbi. Kod gola Ndiajea je bio faul nad Markovićem. Penal nije postojao. Antić je prvo udario loptu. A i da je neko video faul, start je bio van 16 metara. Samo ću da dobijem kaznu zbog komentara.

Moglo bi da se desi da crno-beli primene u sredu Fenerbahčeov recept. Podsetimo, taj klub je izveo omladince na duel finala Kupa sa Galatasarajem i predao meč posle jednog minuta?!

 


– U ovom trenutku smo u kontaktu sa kapitenom i ekipom. Naši igrači ne žele da ih ponižavaju više ovako. Predlog ekipe je da se ne igra derbi u Kupu. Ima i opcija da izađemo sa omladincima da nas ne bi kaznili. Odlučićemo u narednim danima – kratko je rekao Vazura.

4 Comments on "PARTIZAN KAO FENERBAHČE: Vazura USTALASAO Srbiju posle poraza u derbiju!"

  1. Tako rade samo pi.kice. Pokaži na terenu kako se igra i bori za svoj klub. Žalite se kao djeca iz vrtića. Dno dna.

  2. Ti da si čovjek davno bi podnio ostavku i napustio klub sa svojom ekipom.Ali pošto nisi a pare su drage onda šta ostaje samo da pljuješ

Leave a comment

Your email address will not be published.


*