SADA JE SVE JASNO: Partizan objavio, evo koliko novca mu je dala država!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan se oglasio saopštenjem na temu duga kluba i prihoda i rashoda. Prenosimo u celosti obraćanje crno-belih:

KK Partizan Mozzart Bet kao kolektiv koji se zbog svojih sportskih uspeha i ukupnog značaja za srpsko društvo sa pravom smatra klubom od nacionalnog značaja, ovim putem javno iznosi podatke o svom poslovanju.

 


Iako se kroz izveštaje Agencije za privredne registre i finansijske izveštaje koji se upućuju Evroligi ovi podaci mogu videti, Klub kroz saopštenje za javnost pruža na uvid trenutnu finansijsku situaciju kao i plan za otplatu preostalog poreskog duga koji će biti namiren do 31.3.2024. godine.

Ovom prilikom KK Partizan Mozzart Bet želi da se javno zahvali na pomoći i razumevanju prilikom rešavanja dva izuzetno važna pitanja za funkcionisanje Kluba.

Prvo, Klub upućuje zahvalnost Poreskoj upravi na pomoći i razumevanju prilikom pravljenja plana otplate poreskog duga i na strpljenju tokom perioda u kojem se taj dug izmiruje.

Takođe, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje Gradu Beogradu na mogućnosti da termine u Štark areni zakupljuje pod povlašćenim uslovima, kao i ostali sportski kolektivi koji reprezentuju Srbiju u međunarodnim takmičenjima.

Od dolaska aktuelne Uprave na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem u Klub, prihodi su po sezonama izledali ovako:

 


Dakle, crno-beli su za sedam sezona od državnih sponzora dobili 27 miliona evra i to je više od 40 odsto prihoda kluba.

Be the first to comment on "SADA JE SVE JASNO: Partizan objavio, evo koliko novca mu je dala država!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*