VRTOGLAVA SUMA: Partizan je do sada prikupio OVOLIKO novca za porez, anonimna rekordna uplata!

FOTO: KK Partizan

Pristalice KK Partizan donirale su skoro 1,3 miliona evra u akciji „Jedan Partizan imamo“, za plaćanje poreskog duga kluba od 7 miliona evra.

U akciju koja je 25. aprila pokrenuta na inicijativu navijača uključilo se 12.500 partizanovaca, prijatelja kluba i članova Upravnog odbora.

 


Kako je saopšteno u sredu, za nedelju dana od početka akcije prikupljeno je 143.560.000 dinara ili oko 1.3 miliona evra.

Najveći iznos ujedno je anoniman sa uplatom od 12 miliona dinara, a po 100.000 evra donirali su predsednik KK i JSD Partizan Ostoja Mijailović i članovi Upravnog odbora Milija Babović, Nebojša Šaranović, Nebojša Ivković i Dejan Čakajac.

Među onima koji su uplatom pomogli klub su i proslavljeni vaterpolista Duško Pijetlović, košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski, Saša Pavlović, Nebojša Kosović, političar Branko Ružić, Rasim Ljajić…, prenosi „Sportklub“.

Od utorka, 25. aprila omogućena je uplata donacija i iz inostranstva platnim karticama kako bi se pojednostavila procedura po kojoj navijači crno-belih mogu da pomognu klubu.

Imena 22.567 donatora najvećih iznosa biće i deo takmičarske opreme Partizana u sezoni 2023/24, a svi uplatioci pronaći će svoje ime i u monografiji koja će biti pripremljena nakon završetka akcije.

Imena 22.567 donatora sa najvećim iznosom postaju deo opreme prvog tima, imena 1.992 donatora najvećih iznosa biće ugravirana kao žig na parketu u sezoni 2023/2024, a donator rekordnog iznosa će dobiti doživotno mesto na parketu (court seat) za utakmice KK Partizan.

Svaku donaciju od 3.000 dinara i više klub će nagraditi majicom sa potpisima svih igrača i trenera Željka Obradovića, kao i članskom kartom bez koje sledeće sezone neće biti moguće kupiti sezonsku ulaznicu.

 


Akcija traje do 13. maja nakon čega će klub iz Humske uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "VRTOGLAVA SUMA: Partizan je do sada prikupio OVOLIKO novca za porez, anonimna rekordna uplata!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*