VELIKA UPLATA: Partizan izmirio veći deo poreskog duga!

FOTO: KK Partizan

Nakon sravnjenja poreskog duga sa Poreskom Upravom, preostali iznos za uplatu je 3.000.000 evra i on će biti izmiren u najkraćem mogućem roku.

KK Partizan je u utorak 12. septembra uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga.

 


Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku.

Tim povodom, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je izjavio:

„Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu“, rekao je on i dodao:

 


„Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan“, poručio je Mijailović.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "VELIKA UPLATA: Partizan izmirio veći deo poreskog duga!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*