FMP OŠTEĆEN PROTIV ZVEZDE? Sudija okrenuo glavu i nije video očigledan faul, u Železniku bez komentara!

Nedovic Zvezda FMP
FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća nakon što su u neizvesnom meču četvrtfinala sinoć u niškom „Čairu“ savladali FMP sa 80:75.

Tako su crveno-beli nastavili niz trijumfa nad „panterima“ iz Železnika, ali su ovoga puta branionici trofeja u Kupu do njega došli znatno teže od očekivanog.

 


Moglo je biti još napetije da je očigledan kontatkt Nemanja Nedovića pri šutu Kajla Fostera za tri poena na minut i 55 sekundi pre kraja kod rezultata 75:71 okarakterisan kao faul, ali se sudije nisu oglasile.

Posebno je zakazao arbitar ispod koša Nemanja Vlahović koji je okrenuo glavu na drugu stranu i propustio da vidi Nedovićev kontakt, a njegovu veliku grešku nisu pokrili ni iskusniji Ivan Stefanović i treći sudija Teodor Stanić.

Trener FMP-a Saša Nikitović posle utakmice istakao je da nije mogao da proveri ovu sudijsku odluku, jer je ostao bez te mogućnosti u toku meča.

„Nemam toliko čelindža da tražim svaki put, možda je bilo kontakta“, izjavio je Nikitović.

Bez komentara ostao je plejmejker „pantera“ Matic Rebec.

 


„Što se tiče suđenja, ne bih ga komentarisao”, kratko je izjavio on.

Crvena zvezda nastavlja odbranu „Žućkove levice“, a u petak crveno-beli će u polufinalu igrati protiv ekipe Čačak 94.

Be the first to comment on "FMP OŠTEĆEN PROTIV ZVEZDE? Sudija okrenuo glavu i nije video očigledan faul, u Železniku bez komentara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*