DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi VELIKO pojačanje iz engleske Premijer lige?

Delije Zvezda Marakana
FOTO: FK Crvena zvezda

Prva želja Crvene zvezde za poziciju desnog beka bio je Seol Jung-Vu, ali Ulsan Hjundai nije želeo da ga pusti, iako je blizu dogovora sa Fenerbahčeom.

Ipak, crveno-beli do kraja prelaznog roka u Srbiji (petak u ponoć) žele da dovedu igrača iz engleske Premijer lige.

 


Radi se o Ričiju Larjeu (29) defanzivcu Notingem Forest koji se u janauru vratio sa pozajmice iz Vankuvera, saznaje Maxbet Sport.

Ipak, u redovima nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope nije se izborio za minutažu, a poznat je plan Beograđana.

Prema informacijama ovog medija, ideja je da se do petka u ponoć dogovori pozajmica do leta sa obaveznim otkupom na leto.

Tako bi se rešio „problem“ zbog odlaska Koste Nedeljkovića u Aston Vilu pošto je šampionu Srbije potreban proverni igrač na ovoj poziciji.

Mladi defanzivac je trenutno van ekipe zbog povrede koja može da potraje i do večitog derbija, a rešenje je nađeno, samo treba da se sve poklopi.

Kako dalje prenosi ovaj medij, vlasnici „ušatog“ trofeja blizu su dogovore i čeka se pristanak standardnog reprezentativca Kanade.

Upisao je 48 nastupa za nacionalni tim gde je saigrač Milanu Borjanu, golmanu Crvene zvezde koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

Na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine igrao je 74 minuta protiv Belgije, 62 protiv Hrvatske, dok je protiv Maroka ušao u 65. minutu.

Dao je i jedan gol za seniorsku selekciju, a karijeru je počeo u Sigmi iz Ontarija, a potom je igrao za prvi i B tim Orlando sitija.

U martu 2019. godine vratio se u domovinu i postao član Toronta, a u januaru 2022. godine „šumari“ su platili 909.000 evra za njega.

Odigrao je samo pet utakmica u Čempionšipu, učestovao u povratku u Premijer ligu i onda je poslat nazad na kaljenje u Toronto.

 


Vratio se u 30. juna 2023. godine, ali je već 2. avgusta predstavljen u Vankuveru 14 utakmica uz jedan gol i tri asistencije.

Ukoliko bi odgovorio pozitivnio na poziv sa stadiona „Rajko Mitić“ dobio bi ugovor do leta 2026. godine.

Be the first to comment on "DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi VELIKO pojačanje iz engleske Premijer lige?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*