MOĆNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda dovodi vezistu iz engleske Premijer lige!

Crvena zvezda se nalazi nadomak nove šampionske titule koja će joj doneti direktan plasman u Ligu šampiona.

Zbog toga se na Marakani uveliko pravi tim za narednu sezonu, te su već dogovorili dolaske Marka Stamenića iz Kopenhagena i Pitera Olanjinke iz Nigerije.

 


Naravno, tu neće biti kraj pojačanjima crveno-belih.

Kako prenose „Večernje novosti“ Zvezda je blizu još jedne ogromne akvizicije. Naime, blizu povratka na Marakanu je Luka Milivojević.

Kapiten Kristal Palasa se i ranije dovodio u vezu sa povratkom u Zvezdu, ali se sada čini da je šansa za to najveća. Njemu ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju sezone.

Luka već sedam godina nastupa u Premijer ligi, ali u poslednje dve sezone nije standardan, pa bi to moglo da utiče na odluku da ne dođe do obnavljanja saradnje sa klubom sa Selhurst Parka.

Milivojević je u dresu Palasa odigrao skoro 200 utakmica.

Srpski vezista je u Zvezdi proveo godinu i po dana, iz Rada je stigao 2012. godine, a u julu 2013. otišao je u Anderleht u transferu vrednom 2.700.000 evra.

On je ove sezone odigrao 16 mečeva za Kristal Palas, a postigao je jedan gol i to onaj u pobedi nad Oksfordom u Liga kupu.

 


Za realizaciju posla čeka se odluka londonskog kluba, ali informacije iz glavnog grada Engleske govore da se Milivojević nalazi na listi igrača koji će napustiti klub na kraju sezone, a Zvezda takvu priliku neće propustiti.

BONUS VIDEO:

 

Be the first to comment on "MOĆNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda dovodi vezistu iz engleske Premijer lige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*