PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda dovodi FANTASTIČNO pojačanje iz Premijer lige!

Fudbalski klub Crvena zvezda navodno želi da u svoje redove dovede ruskog napadača Vladimira Sičevoja.

Ruski portal „Čempionat“ navodi da je Zvezda već poslala ponudu Orenburgu za 26-godinjeg napadača, koji je trenutno prvi strelac u Rusiji, pošto je postigao 14 golova u Premijer ligi.

Isti izvor dodaje da Sičevoj ima otkupnu klauzulu u ugovoru u visini od 1,5 miliona evra koju bi crveno-beli mogli da aktiviraju.

 


Sičevoj je u Orenburg došao 2021. godine i ove sezone je na 15 mečeva Ruske premijer lige dao 14 golova i podelio jednu asistenciju, čime zajedno sa Kvinsijem Promesom iz Spartaka iz Moskve deli prvo mesto liste strelaca.

Holanđanin ima i šest asistencija, pa je zato ispred Rusa na zvaničnoj listi strelaca.

– Nema smisla sada diskutovati o tome. Da li može da napusti ekipu na zimu? Ako ponuda bude pristojna, onda zašto da ne – rekao je nedavno njegov agent Andrej Talaev o potencijalnom transferu.

Ipak, deluje da interesovanje postoji, a ukoliko bi Sičevoj stigao na „Marakanu“, bio bi strašno pojačanje za Miloša Milojevića pred nastavak Superlige Srbije. Trenutno, Aleksandar Pešić muči muku sa povredom, Kulibali je na izlaznim vratima, pa je na utakmici sa Radnikom Jovan Mijatović, mladi fudbaler crveno-belih, bio prvi izbor Zvezdinog stratega.

Ruski napadač je prethodno u karijeri igrao za Irtiš Omsk, Krimteplitsu i KFU Simferopol.

 


Be the first to comment on "PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda dovodi FANTASTIČNO pojačanje iz Premijer lige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*