PETROVIĆ POTVRDIO: Obradović će predvoditi OVAJ tim!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Hrvatski košarkaški radnik Aleksandar Aco Petrović otkrio je da će u septembru biti odigrana utakmica u čast njegovog brata Dražena.

Dražen, jedan od najboljih košarkaša ikada sa ovih prostora, poginuo je 1993. godine u Nemačkoj.

 


Aco Petrović je najpre osvrnuo na nedavni susret u Zagrebu, kada su se posle meča Cibone i Partizana, on i Željko Obradović zagrlili.

„Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me dirnulo. Uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga se nas dvojica jako poštujemo“, rekao je Petrović i dodao:

„Mogu u krajnjoj liniji da vam dam jednu ekskluzivu, mogu polako da počnem da otkrivam. Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom Draženove zaostavštine. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv jedne selekcije Evrope. A ko će da vodi selekciju Evrope? Naravno najtrofejniji evropski trener“.

Utakmica izmešu Hrvatske i tima Evrope na programu je 5. septembra.

 


„Nas dvojica imamo takve odnose, on je bez ikakvog problema pristao na to da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ostavilo je to utisak na mene i taj zagrljaj je bio spontan“, istakao je Petrović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "PETROVIĆ POTVRDIO: Obradović će predvoditi OVAJ tim!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*