EKSPRESAN ODGOVOR: Petrović DEMANTOVAO Čovića i Zvezdu! (FOTO)

EPA

Nekadašnji košarkaš Cibone Franjo Arapović je izazvao buru u regionu svojom izjavom da je Zvezda platila Cibonu za mesto u Evroligi.

Govorimo o 2014, godini kada je hrvatski klub osvojio ABA ligu, a prema rečima njihovog bivšeg košarkaša tim sa Malog Kalemegdana je za tu „uslugu“ platio 800.000 evra.

 


Ubrzo su se javili i predstavnici Crvene zvezde koji su demantovali Arapovićeve navode.

“Franjo Arapović bi zato umesto što spominje Crvenu zvezdu, kada već iznosi neistine, o svemu trebalo prvo da porazgovara sa tadašnjim predsednikom KK Cibona Acom Petrovićem i direktorom Domagojem Čavlovićem, posebno oko apartmana na Jadranskom moru i ‘fantomskog ručka’ u Ljubljani koga nikada nije bilo!“.

PROČITAJTE JOŠ:  OVO SE ČEKALO: Oglasio se Kampaco! (FOTO)

Usledio je novi odgovor, ovoga puta treće strane. Javio se i selektor Hrvatske Aco Petrović koji se pominje u navedenom segmentu i koji je negirao da je u tom trenutku obavljao tu funkciju.

„U saopštenju Zvezde, a vezano za izjave Arapovića, potkrala se jedna velika greška. U periodu kada je Cibona uzela ABA ligu u Beogradu i kada je odustala od Evrolige, nisam bio ni blizu Ciboni, a kamoli predsednik kluba. Uzgred rečeno, bio sam komentator na tom fajnal-foru u Beogradu“, napisao je Petrović na Tviteru.

 


BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:  VAŽNA POBEDA CRVENO-BELIH: Zvezda bila loša, pa u trećoj četvrtini pregazila Zadar!


Be the first to comment on "EKSPRESAN ODGOVOR: Petrović DEMANTOVAO Čovića i Zvezdu! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*