A SAD PO TITULU: Novak sa Srbijom kreće u Australiji

Vreme je za prvi zvaničan meč.

Reprezentacija Srbije u nedelju 31. decembra igra svoj prvi meč na Junajted kupu koji se igra u Sidneju i Pertu. Naš tim se nalazi u Pertu gde će prvo odmeriti snage sa selekcijom Kine.

 


Prvi meč u 10 ujutru po srpskom vremenu će igrati Novak Đoković i Žižen Žang, a potom na teren izlaze i Olga Danilović protiv Kinven Ženg, dok za kraj ide meč dublova.

Kinezi su u prvom kolu razbili Češku sa maksimalnih 3:0 u pobedama, pa neće biti nimalo naivan rival.

 


Novak o nastupu na Junajted kupu
„Imali smo nekoliko treninga u protekla tri dana. U stvari, ja ću tokom dana raditi još, pokušaću što je moguće više vremena da provedem na terenu. Oduvek sam uživao u Australiji, igrao ovde najbolji tenis. Moja osećanja po dolasku ovde su pozitivna i radujem se što ću biti deo tima, sve je pomalo drugačije. Nemamo prilike da takvu atmosferu osetimo tako često, jer igramo uglavnom za sebe. Sjajno je kad predstavljate svoju zemlju i nadamo se da će ovo biti sjajan početak australijske kampanje“, izjavio je Đoković.

Neće biti štednje energije kada je u pitanju Novak.

„Postoji samo jedan procenat u mojoj glavi, uvek je to sto odsto. Ne pravim proračune kada uzađem na teren, bez obzira o nivou turnra ili kategoriji, posebno kada igram za svoju zemlju“.

Za Đokovića nema kalkulacija.

„Ni ranije se nisam bavio time, niti će tako biti u nedelju, bez obzira na godine i stanje u kom se nalazim. Ne bih ni bio ovde da nisam u stanju da dam najbolje, kako u singlu tako i u miks dublu. Radujem se što ću moći da doprinesem makar jednoj pobedi našeg tima“.

Zna da Kina nije nimalo naivan rival.

„Očigledno je nešto drugaačije ovde nego na mestima gde sam ranije trenirao i igrao egzibiciju. Kina je odigrala dobar meč, dobili su i miks dubl i stigli do 3-0, biće zanimljivo“, zaključio je Đoković.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "A SAD PO TITULU: Novak sa Srbijom kreće u Australiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*