TO SU PRAVI DELFINI: Srbija bez milosti prema Australiji

Svetska liga je naše takmičenje!

Srbija krenula silovito, pa malo usporila. Naša reprezentacija došla do druge popede na OI. Sve je već bilo rešeno u prvom poluvremenu.

Sjajna igra Delfina i ubedljivo slavlje protiv selekcije koja je pre dva dana savladala Hrvatsku – 14:8.

A moglo je da bude još ubedljivije, da Savić nije svesno oborio ritam u završnici meča i sačuvao svom timu dovoljno energije za mečeve Hrvatskom i Crnom Gorom, koji će odlučivati o plasmanu u vrhu tabele. Delfini su se ovom pobedom probili do druge pozicije na tabeli grupe A, gde će želeti da ostanu do kraja ovog dela takmičenja.

!– Composite Start –>


O kakvoj sigri se radilo dovoljno govori i podatak da je na kraju prvog poluvremena rezultat bio 10:1 za Srbiju. Naši reprezentativci su prvu četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 6:0, a drugu 4:1. Već u trećoj malo su počeli da pogađaju i protivnici, pa je na kraju tog perioda bilo 11:3 za Srbiju. Australija je naizgled bila dominantnija samo u četvrtoj četvrtini, kada je protivnik dolazio do šest golova zaostatka (5:11 i 6:12), potom i do više nego prihvatljivih 8:13, ali je konačan rezultat postavio Dušan Mandić.

Najefikasniji u pobedničkom upravo je bio Dušan Mandić sa četiri gola, Strahinja Rašović je postigao, dok je dva dao Andrija Prlainović.


Be the first to comment on "TO SU PRAVI DELFINI: Srbija bez milosti prema Australiji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*