MATIĆ OPLEO PO VEČITIMA: „Srpski fudbal je zaražen virusima koji se zovu Crvena zvezda i Partizan“

Matić

Bivši srpski reprezentativac, Nemanja Matić, imao je itekako šta da kaže na ime večitih rivala, a posebno je njih krivio za trenutno stanje srpskog fudbala.

Podsetimo, upravo je Matić započeo priču u nedavnom intervjuu, pod nazivom „Yu planet“, oko večitih rivala, kada je fudbalerima u Srbiji savetovao da nikako ne idu u Zvezdu ili Partizan, kao i to da smatra da je velika greška što je upravo on otišao u Crvenu zvezdu.

 


“Nemoj da ideš u Zvezdu i Partizan. Mislim da sam gubio vreme tamo, a ništa me nisu naučili. Sve što su nas tamo učili, bilo je pogrešno. Kada sam otišao na neki ozbiljniji nivo, sve su me učili kontra. Onda sam seo i razmišljao da li je to moguće… Puno roditelja greši sa tim. Skauti Zvezde i Partizana putuju po Srbiji i traže talente što je normalno. Teško je reći ‘ne’ kada pozovu Zvezda i Partizan. Ali mislim da deca prerano odlaze i da treba da ostaju u manjim sredinama jer tu ima dobrih trenera koji mogu da ih razvijaju. Nešto će dobiti kada odu u večite, ali će puno i da izgube“, rekao je Matić.

Bivši reprezentativac nije krio i da je na neslavan način oteran iz tih klubova.

“Možda malo gruba reč, ali jesu. Možda sam fizikom zaostajao za mojom generacijom. Crvena zvezda je procenila da nisam za njih i oterali su me. Već sam bio prešao iz sela u grad i morao sam da nađem neki drugi klub. Pozvao me Partizan da pređem kod njih, bio sam tamo godinu i po dana, a onda su me i oni oterali. Vratio sam se na Ub…”

I večiti rivali su imali šta da poruče Matiću. Oni su ga upitali zašto se dešavaju konstantne trenerske rokade u Jedinstvu iz Uba.

Matić se danas ponovo oglasio na popularnoj društvenoj mreži „X“ i poslao odgovor večitim rivalima, samo je sada uputio, veoma oštre reči na račun Zvezde i Partizana.

 


Nemanja je napisao:

„Srpski fudbal je bolestan. Zaražen je virusima koji se zovu Crvena zvezda i Partizan! Bitno je da leka ima“.

Ne sumnjamo da će ponovo doći do odgovora sa druge strane.

Be the first to comment on "MATIĆ OPLEO PO VEČITIMA: „Srpski fudbal je zaražen virusima koji se zovu Crvena zvezda i Partizan“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*