VEČITIMA NEĆE BITI LAKO: Partizan i Zvezda dobili jasnu PRETNJU!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Voždovca u poslednja dva kola plej-ofa Superlige Srbije jure plasman u Evropu, ali im na tom putu stoje večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda.

Trener beogradskog kluba Miodrag Linta uveren je da njegovi momci mogu da pobede velikane sa Topčiderskog brda.

– Ideja ja de budemo hrabri, ali ne arogantni. Da svakom protivniku damo poštovanje i respekt, ali da najviše poštujemo sebe i da pozitivan rezultat dođe kao posledica onoga što ćemo prikazati na terenu. Našli smo dobro formulu u ekipi, igrači su nam mladi, svesni da mogu da naprave nešto i spremni da pruže maksimum- ističe Linta.

 


Prema njegovim rečima svi u klubu su srećni što predstoje mečevi protiv dva naša najveća kluba.

– Partizan i Zvezda nisu samo najbolji u našem prvenstvu, nego su ove sezone napravili iskorak i na evropskoj sceni. I jedni i drugi su izborili proleće u Evrope, daleko dogurali, imaju kvalitet, posle duže vremena šampionska trka je neizvesna, respektujemo sve to, klubove, kvalitet igrača, stručnih štabova, ali želimo da se „odmerimo“ na terenu.

Voždovac u ponedeljak gostuje Partizanu u Humskoj, a potom u poslednjem kolu ide Crvenoj zvezdi na stadion „Rajko Mitić“.

-Partizan igra direktno, napadački, izuzetno efikasno, Rikardo obara rekorde po broju golova. Gledao sam utakmicu u Kupu protiv Vojvodine, pobedili su 2:1, ali je neverovatno koliko su šansi stvorili. Mi ćemo se pripremiti, uraditi analizu i siguran sam da možemo da se suprostavimo- ne krije Linta.

Na pitanje da li će zbog Partizanove napadačke igre Voždovac odstupiti od „nadigravanja“ i stati u defanzivni blok, Linta je bio vrlo jasan:

– To nije opcija. Ako se prilagođavamo protivniku i odstupimo od našeg stila, onda to više nećemo biti mi i zato ćemo se Partizanu suprotstaviti na naš način. Dobar deo naših igrača nema veliko iskustvo u Superligi, ali napravili smo sistem igre i sigurno ga nećemo menjati- zaključio je Linta.


Be the first to comment on "VEČITIMA NEĆE BITI LAKO: Partizan i Zvezda dobili jasnu PRETNJU!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*