PETARDA CRNO-BELIH: Partizan i dalje sanja titulu prvaka Evrope

Ogroman preokret i dosta radosti navijačima u Humskoj priredili su omladinci Partizana ovog utorka. Izgubili su u Moldaviji 2:0, međutim to nije bila velika prepreka za njih da u revanšu upišu i više nego ubedljiv trijumf od 5:2 i tako prođu u sledeću fazu UEFA Lige mladih.

 


Pričao je trener crno-belih da je u gostima upisan poptuno nezaslužen poraz, da je ekipa i van Beograda izgledala i više nego dobro, ali i da je realizacija izostala. Delovalo je da će se ovo poslednje ponoviti i u revanšu, međutim uvodnih dvadeset minuta je sve zavaralo.

Bez pomoći suspendovanog Janka Jevremovića Partizan je silovito krenuo, stvorio pregršt prilika u uvodnim trenucima, ali mreža Šerifa kao da je bila začarana. Malo je falilo da protivnik to kazni i u 21. minutu preko Dižinarija povede. Na sreću Vanje Radulaškog i čitave defanzive, lopta je ostala na samom okviru gola.

Nije pomenuta šansa poremetila crno-bele, koji su već u 24. minutu poveli preko Dušana Jovanovića. Ognjen Ugrešić je bio u ulozi asistenta, a samo dva minuta kasnije zaostatak iz Moldavije je anuliran golom Nemanje Trifunovića.

Crno-beli su dominirali i nije bilo razloga da se zaustave u drugom poluvremenu. Tako je u 66. minutu Bogdan Mirčetić pogodio na asistenciju Jovanovića za 4:0.

„Petarda“ je pukla u 73. kada je Trifunović postigao svoj drugi gol na meču.

Utešni pogodak Moldavcima je doneo Artjom Dijinari 10 minuta pre kraja, a isti igrač je sve zakuvao u drugom minutu nadoknade za 5:2.

Doveo je Šerif do prilike da eventualnim trećim golom dođe do produžetaka, ali se to nije desilo i Partizan je prošao dalje.

U narednoj fazi ukrstiće se sa timovima koji će proći kroz grupe, stoga će narednog rivala dobiti tek nakon što budu kompletirani svi mečevi i poznati svi učesnici nokaut faze.

 


Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "PETARDA CRNO-BELIH: Partizan i dalje sanja titulu prvaka Evrope"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*