RAT ZA KEVINA PANTERA: Partizanovog kapitena ŽELE tri bivša prvaka Evrope!

FOTO: Euroleague

Kevin Panter je ove sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana i jedan od najzaslužnijih za to što se titula ABA lige posle deset godina vratila u Humsku 1.

Partije kapitena Parnog valjka nisu promakle velikanima iz Evrolige, pa su se posle Panatinaikosa u trku za njegov potpis uključili španski giganti Real Madrid i Barselona.

 


Katalonci kreću u rekonstrukciju novog tima, ali bi problem predstavljala plata koju bi imao Panter, a ona bi iznosila bruto 3.000.000 evra.

Ipak, u Barseloni je sve stopirano dok se u potpunosti ne reši situacija sa Nikolom Mirotićem.

U čitavoj priči spominje se i Real Madrid, uprkos tome što je upravo Partizanov Amerikanac bio u sukobu sa Serhijom Ljuljom u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, prenosi Mundo Deportivo.

Naravno, pita se i Partizan koji je za svog kapitena spremio bolji i unosniji ugovor nego što je imao, a na njemu je da odluči gde će nastaviti svoju uspešnu karijeru.

 


Podsetimo, Kevin Panter je izabran za MVP-a plej-ofa ABA lige, a u poslednjem petom meču finala postigao je 32 poena.

Jasno je da će Amerikanac i naredne sezone igrati u dresu bivšeg prvaka Evrope, a ostaje da se vidi da li će to biti Partizan, ili neko od tri pomenuta kluba (Panatinaikos, Barselona i Real Madrid).

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "RAT ZA KEVINA PANTERA: Partizanovog kapitena ŽELE tri bivša prvaka Evrope!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*