DULJAJ SE PITA: Šta ćemo ako padne sneg?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Igor Duljaj trener Partizana govorio je o nastavku šampionata i samom finišu jesenjeg dela prvenstva.

Strateg crno-belih nije zadovoljan kalendarom takmičenja.

 


„Možda će neko reći da je još rano da se postavljaju takva pitanja, ali do kraja takmičenja je ostalo još manje od mesec dana i nemam odgovor šta će se dogoditi ukoliko, recimo, tog 23. decembra, kada zvanično igramo meč protiv Javora u gostima, u Ivanjici bude sneg?! Tri dana pre toga, tačnije 20. decembra na programu je i večiti derbi… Po propisima, koliko znam, svi mečevi jesenjeg dela sezone moraju biti odigrani, ali mogu samo da nagađam šta će biti ukoliko vreme ne bude išlo na ruku, jer odlaganje pojedinačnih mečeva nije navedeno u pravilniku, već samo odlaganje kompletnih kola. Vremenske prilike su već od juče komplikovane, zato verujem da postavljam logična pitanja“, rekao je Igor Duljaj za „Telegraf“.

Duljaj se zapitao šta će biti sa inostranim fudbalerima koji slave katolički Božić.

„To je drugo važno pitanje na koje nemam odgovor, a počeo sam da se susrećem sa njim u razgovoru sa mojim igračima, verujem i kolege u ostalim klubovima. Partizan, Crvena zvezda, Čukarički, Vojvodina, TSC, Novi Pazar i da ne nabrajam dalje, sigurno imaju igrače koji će 25. decembra želeti da budu sa porodicama, jer je tada katolički Božić. Bio sam igrač, znam o čemu pričam, njima je to veoma važno, kao što je važno i našim fudbalerima. A, ako, recimo, Mateus Saldanja, dajem samo primer, bez želje da nekoga favorizujem ili ističem, odigra meč 23. decembra posle podne, kako će da stigne u Brazil na praznik? Složićete se, vrlo teško“, zaključio je Igor Duljaj.

 


Crno-beli će sledeći meč igrati protiv TSC, a taj meč je na programu u subotu od 18.30, a klub je odlučio da ulaz na tu utakmicu bude slobodan.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "DULJAJ SE PITA: Šta ćemo ako padne sneg?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*