VUČIĆ POHVALIO ZVEZDU, PA OTKRIO: Nerviram se i sekiram!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je rad FK Crvena zvezda rekavši da je bilo koja grupna faza evropskog takmičenja za pohvalu.

Vučić je gostovao na televiziji Pink gde se dotakao sporta, FK Crvena zvezda, kao i košarkaških klubova Partizana i Zvezde.

 


„Ja se nerviram, ja se sekiram, prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte ljudi, njihov jedan igrač – Simons, vredi više nego cela Zvezda“, rekao je on, a potom i dodao:

„Mi u košarci imamo šta da tražimo, ne zato što smo mnogo talentovaniji, nego zato što Zvezda i Partizan imaju više para nego bilo koji drugi tim od države. Ni Olimpijakos, ni Panatinaikos, ni Barselona, ni Real Madrid. Niko nema toliko novca od svoje države. Samo da to ljudi znaju. Od njih imaju pravo da traže rezultate, a u fudbalu… Daleko smo… Simons je 70, 75 miliona evra, to je više nego Zvezdin tim. To je mnogo para, a on nije mnogo ni poznat. Gledate one njihove štopere, oni su brzi k’o Usein Bolt. Ne možete da ih obiđete, ne mogu najbolji igrači. Daleko smo mi od njih… Nije za nas Liga šampiona, za nas je ona “liga bez briga”. Liga konferencija, i ponekad da igramo Ligu Evrope. Inače da skinemo kapu i čestitamo. Gde bod izborimo, to je sjajno“, rekao je Vučić.

 


Podsetimo, crveno-beli posle četiri odigrana kola u Ligi šampiona imaju osvojen jedan bod, a preostali su im dueli protiv Jang Bojsa u Bernu i Mančester sitija na Marakani. Šanse za prolazak u osminu finala više nemaju.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "VUČIĆ POHVALIO ZVEZDU, PA OTKRIO: Nerviram se i sekiram!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*