VUČIĆ ŽELEO DA UNIŠTI PARTIZAN: Vujošević otkrio šokantnu istinu!

Proslavljeni košarkaški trener i legenda Partizana Dule Vujošević je bitke na terenu zamenio borbama u političkoj areni pošto se ispred liste „Ajmo ljudi“ kandidovao na izborima u Beogradu.

Njegov politički angažman duboko je vezan za sport jer je opoziicja sadašnjoj vlasti postao još dok je bio trener košarkaškog kluba i predsednik sportskog društva Partizan.

Kako priznaje, kada je na vlast došla Srpska napredna stranka sa Vučićem kao najmoćnijim čovekom u državi, došlo je do nesrazmernog ulaganja kada su u pitanju dva najveća kluba u korist Crvene zvezde.


„On navija za Crvenu zvezdu što je sasvim legitimno, ali da tu svoju emociju do te mere hoće da upotrebi i iskoristi državne resurse u realizovanju navijačke emocije, prosto nije bilo ni demokratski ni normalno. Ja sam se tome suprostavio“, objasnio je Vujošević u podkastu DLZ koji možete gledati na Nova.rs.

Kako kaže, stigla je i poruka upozorenja.

„Dragan Đurić koji je tada bio predsednik fudbalskog kluba Partizan je išao kod Tome Nikolić sa kojim je bio prijatelj dok je ovaj bio predsednik Srbije i vratio se sa porukom da pazimo jer je Vučić rešio da nas uništi“

Vujošević naglašava da je morao da se bori protiv toga.

„Ja sam mora da se suprotstavim izjavama, pa je posle došlo do nekih pregovora i jedno vreme je to funkcionisalo. Odnosi su postali takvi kakvi su i ja nisam hteo da ćutim na sve što se dešavalo. Želeo sam da obavestim javnost i one koji navijaju za Zvezdu i one koji navijaju za Partizan da se dešava nekorektna utakmica koja nije fer i da se omogućavaju puno veća finansijska sredstva i da se u kadrovanju ispunjavaju želje drugog kluba“.

Tvrdi da ga je to koštalo i posla.

„Malo po malo došao sam u situaciju otvoreniog konflikta koji sam skupo platio da nisam mogao da se u Srbiji bavim poslom koji sam uspešno radio“, rekao je Vujošević.

Izvor: NOVA S


Be the first to comment on "VUČIĆ ŽELEO DA UNIŠTI PARTIZAN: Vujošević otkrio šokantnu istinu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*