VUČIĆ OTKRIO: Evo zbog čega je uživo gledao Crvenu zvezdu protiv Fiorentine!

Crvena zvezda je pred više od 36.000 navijača na stadionu „Rajko Mitić“ ubedljivo pobedila Fiorentinu u prijateljskoj utakmici (5:0) kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić je u jutarnjem programu TV „Prva“ objasnio da je za njega bio najgori mogući momenat da bude na utakmici zbog koreografije „Delija“ koji su simbolično u 12.44 podigli iscrtan tenk uz poruku „Kad se vojska na Kosovo vrati…“.

 


Kada je upitan o odlasku na tu utakmicu i komentare koji su se pojavili, Vučić je rekao da je na meč vodio gosta iz Italije, kao i da ne krije da je navijač Zvezde, ali da pomaže i druge klubove, a posebno reprezentaciju.

– Građani Srbije doživljavaju Kosovo kao deo Srbije. Oni samo traže razloge kako da napadnu, ja sam na severnoj tribini poslednji put bio pre 20 godina, mislim da je fer i pošteno da ne krijem ništa. Ja navijam za Zvezdu, nisam se rodio kada sam postao premijer, već živeo i pre toga. Da menjam to pod stare dane, neću, nisam se rodio u 45. godini, ja sam lojalan, što ne znači da ne poštujem druge klubove, jednako ih pomažemo, kao i reprezentaciju. Ne idem na utakmice.

– U 10 godina sam bio na jednoj ili dve. Neki ljudi u Prištini ne razumeju to. To je toliko besmisleno, da nemam reči, ja ne idem na utakmice, ali tog dana je ambasador Italije bio moj gost, on je inače navijač Fiorentine. Da su birali gori momenat za mene, nije mogao da bude zbog tog transparenta – rekao je Aleksandar Vučić.

 


BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "VUČIĆ OTKRIO: Evo zbog čega je uživo gledao Crvenu zvezdu protiv Fiorentine!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*