SADA JE SVE JASNO: Ofanzivac otkrio zbog čega je NAPUSTIO Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je ovog leta pojačao Dunajsku Stredu Nikola Krstović izjavio je da je zahvalan bivšem klubu na ukazanoj prilici.

Stigao je Krstović kao velika nada iz Zete. Pokazivao je potencijal, talenat i želju, ali ipak nije uspeo da se naigra pored iskusnijih fudbalera. Stoga je ovog leta rešio da promeni sredinu.

„Sve se oko tranfsera dogodilo dok sam bio u mladoj reprezentaciji tokom prošlih reprezentativnih obaveza. Obavešten sam od menadžera da su stigle tri ponude, ali je najkonkretnija bila iz Slovačke. Znao sam da me je DAC tražio duži period i presekao sam“, rekao je Krstović za „Sportski žurnal“:

 


Uticaj javnosti na njegove partije bio je preveliki, toliko da je i Dejan Stanković bio meta kritika zbog šanse koju mu je ukazivao.

„Napustio sam Marakanu želeći još više. Tokom boravka za dve i po godine nije sve išlo kao što sam mislio, bilo je nekih sitnica koje ne bih pominjao. Trener Dejan Stanković mi je ukazivao šansu kad god je mogao. Nažalost, vratio sam mu samo jednim golom. Čak je zbog mene jedno vreme bio na meti kritika u medijima, jer mi je, prema njima, previše držao na terenu. Meni je kao mladom, ta šansa mnogo značila i zbog toga sam zahvalan Dekiju i svima u klubu“, završio je on.


Be the first to comment on "SADA JE SVE JASNO: Ofanzivac otkrio zbog čega je NAPUSTIO Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*