PARTIZAN IGRAO I BIO BOLJI: Šerif pobedio

Omladinci Partizana su poraženi od Šerifa 2:0 u prvom finalnom meču plej-ofa Lige šampiona na gostujućem terenu.

 


Crno-beli su prethodno eliminisali Univerzitateu iz Krajove – posle 1:0 u prvom meču, Partizan je u Humskoj slavio rezultatom 4:0.

Ipak, ekipa Šerifa je bila bolja, a oba gola viđena su u prvom poluvremenu.

Crno-beli su imali posed od skoro 80 posto, više stvorenih šansi, ali su domaći bili sigurniji. Iskoristili su dva kontra-napada i došli do pobede. U prvom poluvremenu, domaćin je bio sa svih deset igrača na 30 metara od svog gola.

 


Domaćin je uspeo da iskoristi šanse u devetom i 16. minutu i dođe do pobede. Prvi pogodak je postigao Den Angelo Boćan, dok je drugi pogodak postigao Artiom Dijinari za, ispostaviće se, konačnih 2:0.

Partizan je imao izglednu šansu da dođe do pogotka u prvom delu igre, kada je Bogdan Mirčetić pogodio prečku, ali crno-beli nisu imali sreće.

U drugom poluvremenu se nije menjala situacija na terenu, Partizan je takođe napadao, ali nije uspeo da dođe do pogotka.

U završnici meča, gosti su ostali sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton dobio Jovan Jevremović.

Crno-beli će imati šansu za popravni, pošto dočekuju Šerif na svom stadionu 28. novembra, ali imaju dva gola zaostatka. U slučaju pobede, obezbedili bi plasman u narednu fazu takmičenja.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*