ANĐUŠIĆ UVEREN: Partizan u Kaboklu dobio veliko pojačanje!

FOTO: KK Partizan

Partizan u četvrtak od 20.30 časova dočekuje Fenerbahče u duelu sedmog kola Evrolige.

Pred duel sa turskim velikanom oglasio se bek Parnog valjka Danilo Anđušić.

 


On je svestan da dolazi vrlo kvalitetan rival, predvođen kukom Željka Obradovića Dimitrisom Itudisom na klupi.

„Očekuje nas sutra jako bitna utakmica pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige. Igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru“, rekao je Anđušić na konferenciji za novinare.

Zanimljiva je čnjenica da je Partizan bio bolji od Fenera na gostovanjima, a na domaćem terenu je doživeo dva poraza.

„Mislim da je vreme da pobedimo kod kuće i da odbranimo domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kad smo domaćini, jer znamo koliko to znači nama i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće“, kazao je bek „crno-belih“.

Anđušić je kratko govorio i o Brunu Kaboklu.

 


„Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim“, zaključio je Anđušić.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*