DRAGOVIĆ BESAN: Ružno je šta se piše o razgovoru sa navijačima, to su…

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović oglasio se nakon remija sa TSC-om u zaostalom meču osmog kola Superliga (1:1).

Nakon meča, „delije“ su igračima poručile da ne dolaze ispred severne tribine i odu pravo u svlačionicu, dok su za trenera imali poruku: „Barak Bahar – žuti karton“.

 


Navijači crveno-belih, kako su preneli u saopštenju, razgovarali su sa igračima i trenerom.

„Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om. To su sasvim normalni razgovori koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu. Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu“, rekao je Dragović i dodao:

„Svesni smo da smo u krizi i taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno“.

 


Zvezda protiv Radnika igra u subotu od 18.00 časova.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*