ZVEZDA SE OGLASILA: Ovo je sudbina Baraka Bahara

EPA/ANTONIO COTRIM

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se posle ponoći saopštenjem u vezi sa statusom trenera Baraka Bahara.
Crveno-beli su, saopštili da veruju u izraelskog stručnjaka i igrača.

Zvezda je u sredu uveče osvojila samo bod na svom terenu protiv TSC-a (1:1), što je naljutilo navijače, koji su igrače oterali u tunel, a za Baraka imali posebnu poruku.

 


„UO FK Crvena zvezda je održao hitnu sednicu posle večerašnje utakmice i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima.

U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova. Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje.

 


Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti“, navodi se u saopštenju.

Zvezda u subotu dočekuje Radnik iz Surdulice, a potom, u utorak, ekipu Lajpciga u Ligi šampiona.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*