DRAGOVIĆ BESAN: Uvek sam bio strastven, a onda me tako OTKAČE!

FOTO: FK Crvena zvezda

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović dao je intervju za austrijsku agenciju „APA“ u kojoj je pričao zbog čega ga više nema u nacionalnom timu Austrije.

Dragović je dugo bio prva opcija na štoperskoj poziciji, ali dolaskom novog selektora Ralfa Rangnika, to se iz korena promenilo.

 


„Razumem da srpska liga nije nešto vau, ali bih voleo da mi je data prilika da se dokažem. Vrlo sam razočaran, to mi je teško palo. Bio sam rezerva i kod Konstantija, Kolera i Fode na početku, pa sam se izborio za svoje mesto… Otkazao sam učešće samo jednom za 11 godina i to kada sam imao koronu. Uvek sam bio strastven kada treba da igram za reprezentciju. I onda me tako otkače“, započeo je Dragović.

Za njega je priča o reprezentaciji, praktično, završena.

„Vrlo su male šanse da ću ponovo biti u timu. To je mišljenje selektora, moraš da ga poštuješ“, rekao je austrijski štoper.

Na stolu je u prethodnim mesecima imao ponude iz Austrije, ali i italijanske Sampdorije. Taj transfer bio je, praktično, završen.

„Već smo se dogovorili i dobio sam zeleno svetlo. Nažalost, nešto je iskrslo. Tako to ide. Naravno da bi bilo lepo da se dokažem u Italiji. Iskorak u nekoj od liga petice je ono o čemu maštam. Realno, u mojim godinama samo Italija dolazi u obzir“, realan je popularni Drago.

O povratku u domovinu?

„Razmenili smo neke ideje… Ako bi mi ceo paket odgovarao, zašto da ne. Ali, kada bih morao danas da odlučim rekao bih da je rano. Dve ili tri godine prerano“.

 


Ipak, jasno mu je kako funkcioniše današnji fudbal, tako da želi i da zaradi.

„Neću naravno ni da igram za džabe, moram da budem iskren“, zaključio je Dragović.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DRAGOVIĆ BESAN: Uvek sam bio strastven, a onda me tako OTKAČE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*