IZNENADIO: Dragović otkrio gde će završiti karijeru!

FOTO: FK Crvena zvezda

Austrijanac Aleksandar Dragović govorio je za tamošnji Skaj posle ispadanja njegove reprezentacije iz baraža za Svetsko prvenstvo.

 – Najvažnije od svega je da se sada smiri situacija. Odgovorni ljudi treba u miru da izaberu novog selektora i da krenemo u novi početak. Mi igrači ni u jednom trenutku nismo pomsilili da će doči do promene selektora. Zaista smo želeli da Franku Fodi donesemo još jednu pobedu jer je čovek dao sve od sebe za ove četiri i po godine kao selektor. Hteli smo da pobedimo Škotsku u prijateljskom meču da mu zahvalimo. Nažalost, samo smo remizirali ali je makar dobio od nas i flašu vina – rekao je Dragović. 

Potom se osvrnuo i na odluku da pojača Crvenu zvezdu prethodnog leta.


– Igranje u Crvenoj zvezdi je za mene ostvarenje dečačakog sna. To je klub moga srca. Navijači ovde su drugačiji od onih u Austriji. Kada su rezultati dobri, onda ste kralj. Ali ako stvari ne idu dobro i ako izgubite derbi, onda vam je bolje da ostanete kod kuće nekoliko dana. Za ovaj klub morate uvek da dajete 100 odsto i da poginete na terenu za taj grb. Naravno da Superliga Srbije nije top takmičenje. Ali najvažnije mi je da sam se vratio na teren i da igram standardno iz nedelje u nedelju. Zato se i bavim fudbalom. Da bih igrao. Nije u redu da samo razmišljate o novcu i da sedite na klupi. Zato sam se i odlučio na ovaj korak – zaključio je Dragović.

Stameni defanzivac je već odlučio gde će završiti karijeru.-

– Već sam zacrtao sebi kao cilj da završim karijeru u Austriji iz Beča. Tamo je sve počelo. Naravno, nadam se da će želeti da me prihvate u Austriji i da ću im biti potreban – završio je štoper.


Be the first to comment on "IZNENADIO: Dragović otkrio gde će završiti karijeru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*