POBESNEO: Terzić stavio TAČKU na slučaj Dragović!

FOTO: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom natpisa u pojedinim medijima da će Aleksandar Dragović napustiti taj klub.

Danima unazad se spekuliše da je austrijski reprezentativac na izlaznim vratima, da je pitanje realizacije transfera već rešeno, ali Terzić stavlja tačku.

 


„Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragović je danas dobio dozvolu kluba da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa“, rekao je Terzić u obraćanju medijima.

 


Najveću sumnju unela je njegova slika sa aerodroma na Instagramu, koju su mnogi protumačili da je oproštajna, ali ona je bila samo vezana za odlazak u Beč, prema rečima Zvezdana Terzića.

 


 


Be the first to comment on "POBESNEO: Terzić stavio TAČKU na slučaj Dragović!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*