NI ON NIJE OSTAO IMUN NA GROBARE: Sudija sa meča Partizan – Crvena zvezda nije mogao da sakrije emocije!

FOTO: Euroleague

Košarkaši Partizana posle prave drame savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 88:86 u prvom ovosezonskom večitom derbiju.

Navijači Parnog valjka ponovo su napravili fantastičnu atmosferu u čuvenoj Beogradskoj areni, a na nju nije ostao imun ni jedan od trojice arbitara.

 


Naime, estonski sudija Rain Perandi je po prvi put imao tu čast da sudi na večitom derbiju, a po završetku utakmice podelio je svoje utiske.

– Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno – rekao je Perandi.

Perandi i njegove kolege Migel Anhel Perez i Gitis Vilus odradili su veoma dobar posao, a Estonac otkriva i kako su se pripremali za ovaj ludi meč.

– Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču – kaže odlični delilac pravde.

 


Ne krije da će ovaj duel zauvek pamtiti.

– Sa ove utakmice… Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je – zaključio je Perandi.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*