PROGOVORIO O GORUĆOJ TEMI: Bahar otvoreno o statusu Krasoa!

Barak Bahar
EPA/ADAM VAUGHAN

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu gostuju IMT-u u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Pred duel sa gradskim rivalom oglasio se i trener srpskog šampiona Barak Bahar.

 


On izuzetno ceni kvalitete IMT-a.

– IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat. Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti – započeo je svoje izlaganje Izraelac.

Bahar je svestan da njegov tim ne igra u odbrani na nivou na kojem bi trebalo.

– Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraćao unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre.

On se potom dotakao i Žana-Filipa Krasoa koji u poslednje vreme nije ni senka onog igrača sa početka sezone, zbog čega u poslednje vreme sve manje i dobija šansu na samom terenu.

 


– Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega.

Za mladog Kostu Nedeljkovića imao je samo reči hvale.

– Ne žalim zbog odluka, nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Takođe ista situacija je sa Mijatovićem i Lučićem, dosta su pomogli ekipi i na taj način smo postigli gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, a svakako ga možete očekivati na terenu. Sa druge strane Mijailović je igrač koji može da igra na mnogo pozicija, moći ćemo da ga vidimo ne samo na desnom beku, već i drugim mestima, s obzirom da je on veoma važan igrač za ekipu – zaključio je Bahar.

Duel između IMT-a i Crvene zvezde igra se u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu Voždovca.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*