FUDBALER ZVEZDE OTVORENO O BAHARU: Nije ga nimalo štedeo!

Barak Bahar
FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je po završetku polusezone smenila Baraka Bahara, a na njegovo mesto dovela Vladana Milojevića.

Dugogodišnji fudbaler crveno-belih Milan Rodić je u razgovoru za „Informer“ govorio o svom odnosu sa izraelskim stručnjakom.

 


– Još mi je sve ovo sveže, da bih mogao da sagledam lepo i analiziram. Ne mogu da kažem ništa lično ružno za Bahara. Ipak, čini mi se da se nije snašao. Kao da nije bio svestan veličine Zvezde. Rekao bih i da je potcenio našu ligu. Mislio je da je slabija. Nije ovde lako igrati, još kad počne loše vreme, pa po ovim terenima.

Rodić je demantovao priča da Bahar nije ni gledao treninge.

– Čuo sam priče kako Bahar ne gleda treninge i kako je u kancelariji i moram da kažem da to nije tačno. Na svakom treningu je bio prisutan i gledao je sve. E sad, većinu posla su odrađivali pomoćnici. Ali to je njegov sistem rada, takav je. Nije nešto mnogo pričao sa igračima, opet to je njegov metod, verovatno misli da tako treba.

Ipak, Izraelac nije unosio previše emocija u to što je radio.

Kad je on tek došao, mi smo bili na Zlatiboru. Tada je obavljao razgovore sa svim igračima. Nakon toga sa mnom recimo više nije imao neki opširniji razgovor. Možda je smatrao da sam dugo tu, da znam Zvezdu i da nema potrebe da mi nešto sugeriše. Takav je karakter, nije nešto pokazivao emocije. Sve je to od čoveka do čoveka i ovaj njegov pristup je negde davao rezultate. Kod nas nije – rekao je Rodić i dodao:

– Nismo ni imali nekih većih problema, ali falio nam je taj čuveni timski duh. Ja sam ovde sezonama i prošao sam razne faze. Nije za poređenje ovo sad i ono što smo imali 2017. godine. Ali to je najteže, znate, držati tu konstantnost kad ste na visokom nivou u bilo čemu. Lakše je kad niko ništa od vas ne očekuje.

On smatra da mu je ovo najgori period u karijeri.

– Najgori je definitivno ovaj sada, polusezona koja je završena. Još sam pod utiskom, ali imajte u vidu da je to samo polusezona. Znate kako se kaže – na kraju se broje mrtvi. Proći će i ovo, a ako osvojimo duplu krunu, izvući ćemo sezonu. Ne bi to bio neuspeh.

 


Prokomentarisao je i penal koji je napravio nad Aranđelom Stojkovićem u večitom derbiju protiv Partizana u Humskoj 1.

– Pogledao sam onu situaciju sa penalom mnogo puta posle utakmice. Želeo sam najbolje, a ispalo je najgore. Moja ideja je bila da idem na loptu i da je ili uzmem ili izbijem. I kad sam tek udario, nisam bio siguran jesam li zakačio loptu ili čoveka. Tačnije, bio sam ubeđen da sam loptu. Međutim, sudija mi je odmah rekao da sam udario igrača i da je penal. Postao sam svestan šta sam uradio, nisam se nešto ni bunio. Žao mi je, ne bi smelo da mi se dešava u ovim igračkim godinama, ali to je jedan trenutak nepažnje, pad koncentracije i gotovo, nema nazad – zaključio je Rodić razgovor za „Informer“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "FUDBALER ZVEZDE OTVORENO O BAHARU: Nije ga nimalo štedeo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*