VUJOŠEVIĆ ŽESTOKO O ŽELJKU PANTIĆU: Dule ga nije štedeo!

Dule Dusko Vujosevic

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević bio je gost najnovije emisije „Bez ustručavanja“ na KTV televiziji.

On je u njoj govorio na brojne teme, a pri kraju razgovora dotakao se i svog odnosa sa Željkom Pantićem.

 


Njih dvojica su jedno vreme bili veoma bliski i često su sarađivali, ali se sve to promenilo i sada su već neko vreme u sukobu.

„Stvarno nisam prešao ovaj put… Ko je Željko Pantić? To je čovek koga sam ja podržavao kad se pojavio jer sam mislio da je, ma koliko bio radikalan u smislu nekih stavova i pretenzija da on određuje ko će da bude predsednik fudbalskog kluba itd, radio neke pozitivne stvari za Partizan, pravio te televizije što je Partizanu falio. Bio je Partizanovac. Prvo, nismo mi isti nivo, znači on treba da se dokaže, ja ne znam šta je njegova struka. Jel on novinar, sada je došao na Jutjub. Ja sam mislio da ima dobre ideje, mada sam imao opomene od Milana Obućine da budem oprezan, ja sam mu davao određeni prostor i prihvatao neke njegove ideje“, rekao je Vujošević i dodao:

„Pogotovo mi je bilo žao ovo što se desilo sa njegovim sinom. Dete je dete… On je stvarno tu uradio neku kampanju da pokuša da iskoristi sva moguća sredstva da izleči to dete. I to dete je dobilo maksimalnu negu i uz pomoć Vazure, fudbalskog kluba, Mirotića itd… Ja banke nisam dao što kaže on, ali što on nije napravio jednu akciju da ja dobijem transplataciju bubrega na dobrom mestu u Nemačkoj“.

Trofejni stručnjak je otkrio i kako je došlo do razmimoilaženja sa Pantićem.

 


„Ja sam se dobro raspitao, dok je njemu umiralo dete on je pokušavao da obrazloži da je televiziju izgubio zbog toga što je to preoteo i organizovao Tegeltija, koji je koristio to što mu umire dete. Proverio sam prvo u fudbalskom klubu, oni više nisu hteli da imaju tu televiziju, jer su on i profesor Vuletić izjavama stvarali probleme sa vlašću. I tog momenta ulazi košarka, koja pokušava da televizija ostane Partizanova i ne bude ukinuta. Potom je on počeo besprizorno, bez ikakvih argumenata, lažući, bez ikakvih dokaza da me napada. Ja sam na to odgovorio da je on postao velika štetočina Partizana. Nisam ja prošao veliki put od Beograda do Zrenjanina da pričam o njemu. Nit je on bio igrač, niti funkcioner, niti trener. On treba da napravi karijeru prvo kao novinar. Nikad ništa nisam rekao protiv njega dok je napadao Tegeltiju, nego sam pokušao Tegeltiju da zaštitim da on nije preoteo taj kanal, nego da su u fudbalu hteli da ga ugase, a onda su ga preuzeli iz košarke. Njegova je teza da sam ja ispustio Bjelijcu, Jokića i Mirotića, to su sulude priče..“, zaključio je Vujošević.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*