DULE DONEO ODLUKU: Vujošević napustio Kluž!

Duško Vujošević je odlučio da napusti redove rumunskog Kluža.

Vujošević odlazi posle dve godine saradnje sa rumunskim klubom u kom je radio na mestu stručnog savetnika, jer mu zdravstvena situacija nije dozvoljavala da bude trener ekipe.

Kako kaže, dobio je ponudu koju je morao da odbije:


 Sa velikom dilemom sam otišao u Kluž, znaju svi na koji način sam se pre toga rastao sa klubom u kojem sam proveo najveći deo karijere. Jer to naravno nije bilo u skladu sa mojim trenerskim rejtingom, ali moja zdravstvena situacija i veliki problemi sa dijabetesom i bubrezima nije mi ostavljala previše prostora za biranje. Nosim odande lepe uspomene, oni su posle uspeha koje smo postigli očigledno osetili da dalje mogu sami i da im ne treba nikakvo tutorstvo i supervizija, pa su mi dali ponudu koju sam morao da odbijem. Suprotno od onih koje se ne mogu odbiti – izjavio je Vujošević.

Ipak, iz Rumunije nosi lepe uspomene:

– Prošle godine osvojili smo Kup Rumunije, a prvenstvo nije završeno zbog pandemije. Ove godine osvojena je i titula prvaka, što se smatra najvažnijim. Mnogi ovde pogrešno gledaju na rumunsku klupsku košarku gledajuči je kroz reprezentativnu. A klubovi imaju po šest stranaca i iz godine u godinu napreduju. Klužu, naravno, želim sve najbolje – zaključuje.

Videćemo koji će biti naredni posao za legendarnog trenera, a navijači Partizana sigurno sanjaju i njegov povratak u tabor crno-belih.


Be the first to comment on "DULE DONEO ODLUKU: Vujošević napustio Kluž!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*