NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Đoković zaplakao posle meča sa Alkarasom!

EPA/ISABEL INFANTES

Novak Đoković se oglasio posle poraza u finalu Vimbldona.

Novak Đoković je propustio priliku da po 24. put osvoji Grend slem trofej u svojoj karijeri.

 


Takođe, Nole je imao priliku i da stigne do svog osmog trofeja na Vimbldonu.

„Nije bilo dobro za mene, ali je bilo dobro za Karlosa i moram da mu čestitam jer je dobio ovaj meč i odigrao sjajno, pogotovo kada je servirao za pobedu, imao je neverovatne udarce i svaka mu čast. Mislio sam da ću imati problema sa njim na šljaci i na betonu, ali ne na travi. To se promenilo i čestitam. Prilagodio si se ovoj podlozi i samo par puta si igrao na travi pre ovog Vimbldona i sve čestitke tvom timu“, rekao je Novak Đoković i dobio gromoglasan aplauz.

„Za mene je ovaj meč… Pa, ne volite ovo da izgubite i kada se sve emocije stišaju moram da budem zahvalan jer sam mnogo titula i tesnih mečeva ovako dobijao, pa setimo se samo Federera 2019. godine i možda sam trebao da izgubim neka druga finala, pa se sada ovo izjednačilo malo“.

Osvojio je dva Grend slema ove godine i na trećem igrao finale:

„Sutra ću biti ponosan, danas baš i nisam. Teško je progutati ovaj poraz i za ovo radimo svakog dana da bismo igrali na velikoj sceni, a blagosloven sam što sam igrao velike mečeve i ovo je još jedan u istorijskim knjigama, a izgubio sam od boljeg igrača danas i idemo dalje da budemo još bolji“.

 


Neka reč o treneru Goranu Ivaniševiću i porodici:

„Pod stresom sam, a drago mi je da mi je sin i dalje tu i da se i dalje smeje. Volim vas sve, hvala na podršci“, poručio je Đoković u suzama.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Đoković zaplakao posle meča sa Alkarasom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*