RADE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Bogdanović UPOZORIO Srbiju posle pobede nad Crnom Gorom!

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru rezultatom 3:1 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne 2024. godine.

„Orlovi“ su sa ova tri boda stigli nadomak prvog plasmana na EP posle 2000. godine.

 


Po završetku meča u studiju RTS-a zanimljivo izlaganje imao je Rade Bogdanović.

On smatra da je presudio individualni kvalitet srpskih reprezentativaca, kao i da naš tim mora da igra dosta bolje ukoliko želi da napravi neki većo rezultat.

– Jedan od tih momenata presudio je Crnogorcima, Kostić je doneo dubinu, Živković je bio opasan sa desne, donosili su lopte Mitroviću. Ali, ja moram da kažem da imamo bolje individualne igrače. Po meni pitanje nije bilo da li mi možemo da dobijemo Crnogorce, već da moramo mnogo, mnogo bolje, ako hoćemo veće i bolje rezultate. Treba težiti i stremiti ka boljem. Evropsko prvenstvo je jako takmičenje – rekao je Bogdanović.

Na startu drugog poluvremena u igru su ušli Filip Kostić i Sergej Milinković-Savić umesto Filipa Mladenovića i Ivana Ilića.

 


– Imamo igrača koji igra u Juventusu, prešao u transferu od 25 miliona evra iz Frankfurta i bio je na klupi u Italiji. I Sergej, doduše on uzima arapske pare, pa je to razlika. Dva kvalitetna igrača. Falio je danas i Vlahović – zaključio je Bogdanović.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*