ČEGA SE PIKSI UPLAŠIO PRED DUEL SA CRNOM GOROM? Zanimljiva izjava selektora Srbije!

Tanjug/AP

Selektor fudbalske reperezntacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da ne postoje nepoznanice između njegovog i tima Crne Gore.

Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 20.45 igraju protiv Crne Gore u Podgorici drugi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine.

 


Oba tima su kvalifikacije počeli pobedama, Srbija je bila bolja od Litvanije, a Crna Gora od Bugarske.

„Što se Crne Gore tiče, ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Znam da nema Jankovića koji je povređen i odličan je igrač. Što se ostalih tiče, poznajemo sve, da im ne nabrajam imena. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni. To su osetili i Holanđani, mnogo ih cenim, mnogo je dobrih igrača i analiza koja smo imali će nam dati smernice“, rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Srbija će definitivno igrati bez Filipa Kostića.

„Loša vest za nas, juče je napustio tim. Radi se o upali Ahilove tetive. Nije bilo potrebe da rizikujemo i odluka je bila da se vrati u klub. Neće biti u kombinaciji za igru“, rekao je Piksi.

FS Crne Gore apelovao je na navijače da navijaju u sportskim granicama, a Stojković veruje da će u Podgorici biti sjajan ambijent.

 


„Očekujem odličnu atmosferu i pun stadion, ove utakmice imaju veliku važnost. Od mog tima uvek očekujem da bude najbolji i osvaja bodove. U ponedeljak nam se pruža posle prve prepreke druga prilika da stignemo do važnih bodova, očekujem uzbudljiv meč, takmičarski, i verujem da moji momci mogu da iznesu teret. Očekujem sve najbolje“, poručio je Piksi.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ČEGA SE PIKSI UPLAŠIO PRED DUEL SA CRNOM GOROM? Zanimljiva izjava selektora Srbije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*