SKORO SVE JE POZNATO: Srbija će biti u OVOM šeširu, postoji i velika „mina“!

FOTO: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije je praktično obezbedila plasman na EURO, a poznato je i prema projekcijama u kojem šeširu će biti.

Ako se ne desi neko čudo u poslednja dva kola, ekipa Dragana Stojkovića Piksija će obezbediti kontinentalnu smotru i na žrebu će biti u trećem šeširu.

 


Procentualno, Srbija ima čak 87 odsto šansi da bude u ovom šeširu, zajedno sa selekcijama Škotske, Holandije, Slovenije, Hrvatske i Češke.

Naravno, sve ove selekcije nisu još obezbedile EURO, naročito ne naše komšije, koje će morati da se nadaju kiksu Velsa u poslednje dve runde. Ako se to ne dogodi, moraće kroz baraž da traže prolazak u grupe.

Sastav prvog šešira je zapravo najsigurniji i u njemu će biti Nemačka, Portugal, Francuska, Engleska, Belgija i Španija.

Drugi šešir trebalo bi da čine Mađarska, Albanija, Danska, Švajcarska, Turska i Austrija, a poslednji Italija, Slovačka, Rumunija, Izrael, Grčka i Poljska.

Da se ogradimo, u ove projekcije uključene su selekcije koje trenutno drže neku od prve dve pozicije u grupama kvalifikacija za EURO.

 


Žreb za grupnu fazu će biti obavljen 2. decembra u Hamburgu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*