BEZ DLAKE NA JEZIKU: Terzić PONIZIO Partizan!

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde iskreniji nego ikad…

On je intervjuu za „Sportal“ istakao da ni u jednom trenutku ne može da zamisli da se u Crvenoj zvezdi dešavaju iste stvari koje su trenutne aktuelne u Partizanu:

„Ne bih voleo da komentarišem situaciju u Partizanu. Ja Partizan cenim i poštujem, to je klub s velikim brojem navijača. Ovo što se dešava u Partizanu i oko kluba je jako tužno. Kao sportisti mi je žao zbog toga. Nisam pristalica one floskule iz vremena stare Jugoslavije da nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Pa eto, ima. Zvezda je toliko otišla iznad Partizana, da bi i najboljim ljudima ako danas dođu tamo bilo potrebno pet do 10 godina da isprave sve greške. Ne gledamo Partizan, da nema medija ne bismo ni znali šta se dešava tamo. Ali Zvezda je neuporedivo ispred Partizana po svim parametrima i resursima„, rekao je Terzić.


Što se tiče duga Crvene zvezde, on ga smatra nebitnim.

On ističe da je trenutni dug nebitan, kada će crveno-beli u sledeće dve sezone prihodovati 100 miliona evra.

„Crvena zvezda danas nema visok dug, i o cifri više i ne pričamo. Iznos zna skupština kluba i nema potrebe da to više bude kafanska ili medijska tema, jer Zvezda upravo generiše i očekujem da će u roku od dve godine generisati 100 miliona evra. Ako uđemo u Ligu šampiona, klub će prihodovati 30 miliona evra sada, pa 30 miliona evra sledege sezone, jer će šampion Srbije imati direktan plasman, a sve govori da ćemo biti prvaci. I čvrsto smo uvereni u to.To je 60 miliona evra prihoda, pa po pet miliona evra od prihoda ulaznica. To je 70 miliona evra. Takodje po pet miliona evra od Gasproma, to je 80 miliona evra. Pa između 10 i 20 miliona evra na ime prihoda od transfera igrača, to je oko 100 miliona evra očekivanog priliva u narednom periodu„, rekao je Terzić u intervjuu za „Sportal“.

 


Be the first to comment on "BEZ DLAKE NA JEZIKU: Terzić PONIZIO Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*