TUMBAKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan je najveći, a Zvezda politički povlašćena!

Bivši selektor fudbalera Srbije i trener Partizana Ljubiša Tumbaković govorio je o situaciji kod crno-belih, kao i o Crvenoj zvezdi.

Tumbaković je istakao da u poslednje vreme ne dolazi na utakmice Partizana i da mu je zbog toga mnogo žao.

 


„Partizan je za mene najveći, jedini klub, to je moja dečačka ljubav, ali nisam tamo ušao poslednjih sedam i po godina. Jako mi je žao. Živim blizu stadiona. Osećam taj huk, to navijanje kad ima barem malo publike, zatvorim vrata, prozore, roletne, da ne čujem, jer to proživljavam emotivno „, rekao je Tumbaković u intervjuu za „Informer“.

Tumbaković je rekao da spas Partizana vidi u legendama kluba.

 


„Mijatović, Petrić, Jokan, Batica Mirković i da ne nabrajam dalje…ta grupa igrača ima sposobnost, apsolutno je u materiji i ima kvalitet. Verujem da bi uspeli. Oni mogu da pojedu tu organizaciju i da naprave ozbiljan bum. Uvek bih ih podržao, ja sam uvek za te fudbalske ljude. Vodimo često u kafani te razgovore. Ne volim da se izjašnjavam o Partizanu poslednjih godina, čak i ne kritikujem. Jedno vreme sam radio to za dobrobit Partizana“, objasnio je on.

Legendarni trener Partizana je istakao da po njemu Crvena zvezda ima određen prednosti zbog političke strukture.

„Zvezda je povlašćena, pa povlašćena. Ja sam svedok da je bilo perioda kad su bili povlašćeni Zvezda, pa onda uslovno rečeno i Partizan. Mi smo uvek bili blago povlašćeni ako smo i bili, a Zvezda nikad nije bila blago povlašćena, nego je ozbiljno povlašćena. I dan danas je Zvezda zbog političke strukture povlašćena u svim sportovima. To je moj doživljaj iz medija, iz javnosti. Ona je favorizovana, valjda će doći period kad ćemo biti i mi, makar i blago“, zaključio je Tumbaković.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "TUMBAKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan je najveći, a Zvezda politički povlašćena!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*