BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvezda ulaže mnogo novca, a ne može ništa da uradi u Evroligi!

FOTO: ABA liga/Dtagana Stjepanović

Crvena zvezda je ove sezone ušla sa velikim ambicijama u Evroligu.

Crveno-beli su doveli brojna pojačanja i najavljivali plasman na F4.

 


Ipak, od toga ni ove sezone neće biti ništa, pošto je tim sa Malog Kalemegdana već odavno izgubio svake šanse za plasmanom u plej-in.

Proslavljeni srpski košarkaš Vladimir Micov u emisiji „U obruču“ na TV Arena sport komentarisao je rezultate Crvene zvezde ove sezone.

– Baš su prevelike oscilacije, svih igrača. Na Balkanu kratko pamtimo ko si i šta si, a mnogo je loših komentara bilo za Teove igre početkom sezone, dok ga sada svi dižu u nebesa i svi jedva čekaju da uđe. Kako on izađe na teren, tako se prospe magija, krenu da igraju lepršavije. A ljudi, ako on sa 37 godina treba da igra tako i toliko, onda je to sramota, onda neko u klubu treba da se zapita gde je problem.

Zvezda je na na samom startu sezone Duška Ivanovića zamenila Janisom Sferopulosom, ali to nije dovelo do boljeg rezultata u elitnom takmičenju.

– Da li je trener napravio ekipu ili nije, problem Zvezde je da ne mogu godinama da naprave rezultat, a sve više i više je ulaganja i sve bolja i bolja imena. Trener odlazi, pa na kraju saznaš ko je pravio ekipu, a bitno je da se zna odgovornost, ciljevi… I Partizan je najavljivao Fajnal-for, daleko je od toga, Zvezda je najavljivala Top 8 i sada je i zvanično daleko od toga. Na kraju valjda neko snosi odgovornost, da vidimo šta se desilo, nije uvek trener kriv, ali jeste na kraju prvi koji najviše strada, retko koji trener hvata kontinuitet od nekoliko godina.

 


Šabaz Nejpir je proteklog leta stigao kao najveće pojačanje na Mali Kalemegdan, ali je posle samo nekoliko meseci napustio klub kao veliki promašaj.

– Možda i nije hteo (da igra)… Gledao sam na terenu par utakmica, imao sam dosta takvih igrača, gde ti sve izgleda dosta polako, sporo, sa žvakom u ustima. Ludeo sam od takvih igrača! Imao je takvo ponašanje. Bio sam kod Duška Ivanovića u Baskoniji, kada je bilo još gore, manje utakmica a više treninga, on to stvarno ne trpi. Čitamo po novinama šta se dešava, ali verovatno nisu mogli da kliknu.

Be the first to comment on "BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvezda ulaže mnogo novca, a ne može ništa da uradi u Evroligi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*