IZ PRVE RUKE: Zvezda dobila VELIKO pojačanje, prodaće ga u neki od vodećih evropskih klubova!

Irakli Azarov je poslednje u nizu pojačanja Crvene zvezde.

Njegov bivši saigrač iz redova Dinamo Batumija, Stefan Denković, otkrio je javnosti šta može da očekuje od hitronogog Gruzina.

– Zvezda je uradila veliku stvar. Za mene je Azarov najbolji levi bek sa kojim sam igrao u karijeri. I ne samo to: verovatno jedan od najboljih levih bekova koje sam uživo gledao. Ima neverovatnu tehniku i brzinu. Izuzetno je brz i hitar, to mu je glavna osobina. Mnogo je napredovao u poslednje vreme. Pazite samo šta ću da vam kažem: ako nastavi da se razvija Zvezda će ga sigurno prodati u neki od vodećih klubova Liga petica – rekao je Stefan Denković za Mozzartsport.


Kada se pogledaju snimci sa interneta čini se da Azarov podseća na reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića. Ipak, Denković se ne slaže sa tim.

– Nadam se da mi javnost u Srbiji neće zameriti, ali za mene je Azarov za klasu bolji igrač od Filipa Mladenovića. Samo da ga ne urekenem. Videćete šta je Zvezda uspela da dovede.

 


Be the first to comment on "IZ PRVE RUKE: Zvezda dobila VELIKO pojačanje, prodaće ga u neki od vodećih evropskih klubova!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*