MILIONSKI TRANSFER NA POMOLU: I on napušta Crvenu zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Ohi Omoižuanfo je u januaru ove godine stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, potom je na proleće dao 11 golova u svim takmičenjima, ali ni to nije bilo dovoljno da postane neprikosnoven u špicu napada. Ma, ni blizu…

Norvežaninu su na „Marakani“ zamerili bleda izdanja u dvomeču sa Rendžersom i u aprilskom Večitom derbiju, koja nije uspeo da poboljša ni gol na prvom meču sa Partizanom.

Prema tome, šampion Srbije je celo leto tražio novog centarfora, a izbor je na kraju pao na Aleksandra Pešića koji se vratio u klub, dok je Milan Pavkov fantastično otvorio sezonu i iskoristio je period pre nego što je stigao popularni Šiljo da se nametne.


Usled toga, Ohi je postao treći izbor Dejana Stankovića na mestu centarfora, pa u Ljutice Bogdana nemaju ništa protiv da ga prodaju do kraja letnjeg prelaznog roka.

To će pokušati da iskorist turska Konja koja je na „Marakanu“ poslala ponudu u rasponu od milion i po do dva miiliona evra, prenosi „Mozzart sport“.

Ekipa koja je prošle sezone bila trećeplasirana u turskoj Superligi i trenutno igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope želi da joj Zvezdin Norvežanin bude udarna igla.

Na stadionu „Rajko Mitić“ smatraju da je ta ponuda, navodno, zadovoljavajuća, sa čim je upoznat i sam Ohi, čiji predstavnici sada pokušavaju da izboksuju što bolje lične uslove.

Osim Konje, za Ohija su zainteresovai neimenovani klubovi iz Rusije i Saudijske Arabije, kao i njegov bivši klub Molde koji ga želi na pozajmici. Ipak, Konja je najkonkretnija i sportski sektor šampiona Srbije veruje da će Omoižuanfo karijeru nastaviti u Turskoj.

 


1 Comment on "MILIONSKI TRANSFER NA POMOLU: I on napušta Crvenu zvezdu!"

  1. Ништа и не зна. Надували га, неко је дебело профитирао на њему.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*