MILIONSKI TRANSFER NA POMOLU: Zvezda našla pojačanje za napad na Ligu šampiona!

Posao oko dolaska Uroša Spajića je praktično već završen, a na Marakani planiraju da sada sve resurse preusmere ka prvotimcu španskog Hetafea i nekadašnjoj nadi upravo Crvene zvezde, Nemanji Maksimoviću.

Prema nezvaničnim saznanjima „Mozzart sporta“, prvi kontakti sa španskim klubom i reprezentativcem Srbije su već uspostavljeni.

Maksimoviću ugovor sa klubom sa stadiona Alfonso Perez ističe u julu 2024. godine, a kako gorepomenuti izvor saznaje španski klub bi na osnovu obeštećenja od ovog posla mogao da inkasira oko 2.500.000 evra.

 


Srpski vezista je proteklih godina stekao ozbiljno iskustvo na terenima španske Primere. U Hetafe je stigao u julu 2018. godine iz Valensije za obeštećenje od 10.000.000 evra.

U klubu iz okoline Madrida do sada je odigrao 165 utakmica, postigao pet golova i zabeležio tri asistencije. Ove sezone zabeležio je 12 nastupa u dresu ekipe Kikea Sančesa Floresa.

Zlatni srpski Orlić, čiji je gol u 118. minutu finala Mundijalita na Novom Zelandu srušio Brazil u velikom finalu, imao je zapaženu minutažu na Svetskom prvenstu u Kataru.

Na tri utakmice u grupi igrao ukupno 120 minuta. Bio je starter u okršaju sa Kamerunom, dok je protiv Brazila i Švajcarske ulazio sa klupe za rezervne igrače.

 


Be the first to comment on "MILIONSKI TRANSFER NA POMOLU: Zvezda našla pojačanje za napad na Ligu šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*