IZ SERIJE A NA MARAKANU? Zvezda pronašla SJAJNO pojačanje za Ligu šampiona!

FOTO: FK Crvena zvezda

Već duže vreme na Marakani traje potraga za napadačem koji će Crvenu zvezdu naredne sezone predvoditi u Ligi šampiona.

Sve češće se spekuliše o odlasku Aleksandra Pešića, kao i o dovođenju njegove zamene.

Pregovaralo se sa brojnim opcijama, mnogo imena se provlačilo kroz medije, a posle svega, čini se da su crveno-beli najbliži dovođenju Sirila Desersa, napadača Kremonezea.

 


Kako prenosi „Maxbet Sport“, Zvezda bi Desersa dovela na pozajmicu od godinu dana i preuzela bi njegove finansijske obaveze iz Italije.

On u Italiji ima godišnju zaradu nešto više od 1.100.000 evra, što ga čini četvrtim najplaćenijim igračem ove ekipe.

Pričalo se da će na Marakanu stići Žan Vipotnik, napadač Maribora, zatim Mateo Kasijera iz Zenita, dugo je Emanuel Late Lat figurirao kao prva opcija, ali čini se da trenutno u trci za napadača Zvezde vodi reprezentativac Nigerije.

Desers je pre samo dve sezone bio najbolji strelac Lige konferencija u dresu Fejnorda, a osim dresa slavnog roterdamskog kluba poznati golgeter je igrao u svojoj karijeri i za belgijske timove Leuven i Lokeren i Genk, kao i za holandske Bredu, Utreht i Herakles.

Ove sezone je u dresu Kremonezea postigao šest golova na 26 prvenstvenih utakmica, ali nije uspeo da svom timu obezbedi opstanak u Seriji A, pa ćemo tim iz Lombardije naredne godine gledati u Seriji B.

 


Što se tiče dolaska na Marakanu, jasno je da će poslednji sud dati Barak Bahar, novi menadžer Zvezde, ali sva je prilika da ćemo naredne sezone Desersa videti u špicu ekipe iz Ljutice Bogdana.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "IZ SERIJE A NA MARAKANU? Zvezda pronašla SJAJNO pojačanje za Ligu šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*