RIKARDO PORUČUJE: Crno-beli imaju velike šanse da budu prvaci

FOTO: FK Partizan

Bivši napadač Partizana Rikardo Gomeš govorio je o svom periodu koji je proveo u crno-belom dresu.

Rikardo je sada prvotimac Al Šamala iz Katara u kojem se napadač dobro snašao, gde je na četiri utakmice postigao isto toliko golova.

 


„Naišao sam na dobru ekipu i dobru svlačionicu ovde. Dobro sam se adaptirao na uslove u Kataru, slično je kao kada sam bio u Dubaiju. Moj učinak je odličan, ali kao tim još moramo da napredujemo jer neke utakmice koje je trebalo da pobedimo, završile su se kiksevima“, počeo je Rikardo Gomeš u izjavi za „Crno-bele novosti“, a zatim se osvrnuo na rekord koji je postavio u Partizanu.

„Mnogo sam ponosan na sebe i činjenicu da sam najbolji strelac u istoriji Partizana u evropskim takmičenjima jer nije lako igrati evropske mečeve, ma koji protivnik da je u pitanju. Kada sam stigao u klub, ljudi su mi konstantno pričali o Kleu, posebno zato što je bio napadač… Saša… imao sam tu čast da igram i delim svlačionicu sa njim. Znam kolika je legenda“.

 


Fudbaler sa Zelenortskih Ostrva veruje da Partizan može do titule posle posta od sedam godina.

„Partizan je sada u veoma dobroj poziciji. Ima prednost od 4 boda u odnosu na Zvezdu, može biti 7! Partizan ima sve u svojim rukama da iskoristi to, ali svi znamo mnoge stvari koje se tu dešavaju, mnoge stvari koje se dešavaju van terena… Ako se bude fokusirao samo na teren, velike su šanse da će osvojiti titulu“, smatra Rikardo.

Rikardo ima visoko mišljenje o aktuelnom treneru Partizana.

„Duljaj je čovek koji poznaje Partizan. Odmalena je u klubu i tačno zna šta je Partizan. Želim mu svu sreću! Kao trenera ne mogu da ga komentarišem jer nisam mnogo vremena proveo sa njim, za razliku od Stanoja (Aleksandar Stanojević prim.aut), koji je za mene dodaleko najbolji trener sa kojim sam sarađivao u Partizanu“, zaključuje Rikardo.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "RIKARDO PORUČUJE: Crno-beli imaju velike šanse da budu prvaci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*