CRNO-BELI STALI U MAGLI: Rikardo tragičar, Partizan izgubio DVA boda!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana napravili su veliki kiks u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije.

Partizan je na svom terenu remizirao protiv Proletera 0:0, pa sad ima šest bodova i meč više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Meč se igrao pod teškim uslovima i velikom maglom, a tragičar crno-belih bio je Rikardo Gomeš kome je golman Petrić odbranio penal sredinom drugog poluvremena.

Proleter je hrabro ušao u meč i već na samom startu je mogao i da povede, ali je Popović ukrotio udarac Vukasovića. Usledila je prilika za Gomeša na drugoj strani, ali je bio neprecizan.

Do naredne velike šanse prošlo je više od 20 minuta, a onda je Jović sjajno šutirao, ali Petrić još bolje odbranio. Do kraja poluvremena prilike za crno-bele propustili su Miletić i Rikardo.

Stanojević je bio ljut, pa je na poluvremenu napravio tri izmene, u igru su ušli Menig, Terzić i Urošević, a izašli su Jović, Natho i Obradović.

Crno-beli su u nastavku bili daleko opasniji nego u prvom poluvremenu. 

Rikardo je u 52. minutu propustio novu šansu, a posle toga uslovi za igru postajali su sve teži, pošto je magla nad Humskom bila sve gušća. Meč je bilo skoro nemoguće pratiti, a nije lako bilo ni fudbalerima oba tima.

U 66. minutu nakon šuta Jojića jedan fudbaler Proletera je igrao rukom, a sudija Tomić je opravdano pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Rikardo, ali je šutirao loše, te mu je sjajni Petrić fantastično odbranio udarac.

Nastavio je Partizan sa atacima, pa je nekoliko minuta kasnije Terzić pripretio dobrim udarcem, međutim, Petrić je ponovo odbranio.

U poslednjih 15 minuta crno-beli su stvorili veliki broj prilika. Terzić je prvi pokušao, a potom je Petrić fantastično odbranio udarce Vujačića i Miletića.

Do kraja meča golman Proletera sakupio je još tri odbrane, pošto je dva puta zaustavio udarac Terzića, a jednom Živkovića.

Na kraju 0:0 i veliki kiks Partizana koji bi ga mogao skupo koštati u borbi za šampionsku titulu.


Be the first to comment on "CRNO-BELI STALI U MAGLI: Rikardo tragičar, Partizan izgubio DVA boda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*